Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В ніч штурму Майдану Азаров "гостював" у Путіна, - прокурор

У ніч на 19 лютого 2014 року президент-утікач Віктор Янукович двічі розмовляв по телефону з президентом РФ Володимиром Путіним, у якого в цей час гостював екс-прем'єр Микола Азаров. Як передає Цензор.НЕТ, про це в інтерв'ю "Новой газете"заявив прокурор департаменту спецрозслідування ГПУ Олексій Донський.

"У Януковича були номери, відомі вузькому колу осіб. Ми їх встановили слідчим шляхом і достовірно довели належність Януковичу. З них він спілкувався, зокрема, з Медведчуком, який при цьому використовував мобільні телефони російських операторів зв'язку. Щодо спілкування з Путіним. Ми не знаємо телефону президента РФ, звичайно. Але є спецзв'язок, де дзвінки фіксуються. Тому достовірно встановлено, що в ніч з 18 на 19 лютого Янукович двічі спілкувався по спецзв'язку з Путіним, у якого в цей час випадково "гостював" Азаров", - сказав Донський.

Він зазначив, що за інформацією ГПУ, Путін і Азаров перебували в одній з резиденцій президента Росії, розташованій між Москвою і Пітером:"... Слідство достовірно встановило, що Янукович спілкувався саме з Путіним, таймінг розмов теж відомий. У свою чергу, Янукович перебував на Банковій, в будівлі Адміністрації Президента України".

Цензор.НЕТ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ