Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

В Нововазовську пострілялися російські морпіхи

У 9 окремому штурмовому мотострілецькому полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК вартовий призначений для несення служби з числа новоприбулих застрелив одного та поранив іншого військовослужбовця зі складу варти. Командуванням полку вживаються заходи, з метою подання цієї події, як нещасного випадку. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

У з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ внаслідок поповнення підрозділів у ході ротації особовим складом, який фактично не має практичного військового досвіду та бажання виконувати службові обов’язки, збільшується кількість небойових втрат, що призводить до погіршення морально-психологічного стану і загострення взаємовідносин між військовослужбовцями різних періодів призову.

14 травня ц.р. артилерійськими розрахунками 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК ЗС РФ під час провокаційного обстрілу позицій сил АТО в районі н.п.Авдіївка, через низький рівень підготовки особового складу помилково було обстріляно власні позиції передових підрозділів полку. Командуванням вживаються заходи щодо звинувачення сил АТО.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ