Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

В Новояворівську завершився 2-й етап Карпатської молодіжної хокейної ліги

В Новояворівську завершився 2-й етап Карпатської молодіжної хокейної ліги. Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

Упродовж 10-12 листопада 2017 року на Льодовій арені м. Новояворівська відбулися матчі 2 етапу Карпатської молодіжної хокейної ліги сезону 2017-2018 рр. На урочистому відкритті учасників змагань з 5 країн вітали начальник управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, перший заступник голови відділення НОК України у Львівській області Юрій Майборода, віце-президент Карпатської молодіжної хокейної ліги Олег Моллер, головний суддя змагань, другий віце-президент Карпатської молодіжної хокейної ліги Владімір Міхалік; президент федерації хокею Львівщини Микола Романюк, начальник відділу молоді та спорту Львівської міської ради Антон Нікулін, представники влади Яворівщини та міста Новояворівська й інші почесні гості.

За активної уболівальницької та медійної підтримки команда «Галицькі Леви» на домашній арені провела 6 матчів, здобувши 4 перемоги та двічі поступившись ровесникам з Чехії та Словаччини:

  • ХК Галицькі Леви  -  Gladiators Dunarea Galati (Румунія)            9 : 1 ;   
  • ХК Галицькі Леви  -  HK Mladez Michalovce (Словаччина)           6 : 8 ;
  • ХК Галицькі Леви  -  MSKM TrebiSov (Словаччина)                      7 : 4 ;
  • ХК Галицькі Леви  -  HA Brymov-Bylnice (Чехія)                             1 : 3 ;
  • ХК Галицькі Леви  - S UKS Niedzwiadki MOSIR Sanok (Польща)  7 : 4 ;
  • ХК Галицькі Леви  -  СДЮШОР Харків                                            7 : 1,

Після двох проведених етапів Карпатської молодіжної хокейної ліги лідирує словацька команда «HK Mladez Michalovce», «Галицькі Леви» наразі на другому місці.

1/1

Наступні етапи Карпатської молодіжної хокейної ліги сезону 2017-2018 рр. відбудуться 16-18 лютого 2018 року у м. Сянок (Польща) та 23-25 березня 2018 року в Румунії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ