Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

В Нижанковичах на Львівщині може обвалитися міст

Через несправність тимчасового мосту над річкою Вігор в селі Підмостичі Старосамбірського району селище Нижанковичі та навколишні села можуть бути відрізані від цивілізованого життя, повідомив власкор Гал-інфо у Старосамбірському районі.

Річ у тім, що у 2016 році розпочали капітальний ремонт основного мосту, через який у майбутньому має проходити дорога до міжнародного пункту пропуску Нижанковичі - Мальховіце(Польща). Міст обіцяли відремонтувати до кінця 2016 року. Ремонт не завершили, а з початку року ремонтні роботи припинилися.

Тимчасовий міст уже двічі зносила річка Вігор. Така загроза існує й тепер. Зокрема, водії маршруток бояться долати цю переправу і людям, серед яких діти, студенти, доводиться іти пішки понад 4 км, аби дістатися своїх осель.

 Депутат Старосамбірської районної ради минулого скликання Василь Деркач каже, що "на  неодноразові дзвінки на гарячу лінію Львівської обладміністрації не реагують, тільки відповідають шаблонною фразою "Це питання закрите!" Ким закрите? І перед ким закрите?", обурюється громадський активіст.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ