Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Одесі до поліції доправили вже 40 осіб

В Одесі упродовж дня до відділів поліції доправили 40 осіб. Про це повідомив відділ комунікації ГУНП в Одеській області.

На Куликовому полі нетверезий чоловік, намагаючись пройти через металошукач-рамку, кидався у бійку до працівників поліції, чим порушив публічний порядок.

Правопорушника доставлено до відділу поліції. Триває перевірка.

12.50

Доставлено до Приморського відділу поліції ще чотирьох чоловіків, які порушували публічний порядок на Куликовому полі.

Станом на 16:00

Відносно всіх правопорушників складено адміністративні протоколи за ст. 178  (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

18.00

Крім зазначених п’яти осіб, адмінпротоколи за ст. 178 КУпАП складено ще й відносно чоловіка з георгіївською стрічкою.

Також було складено два адмінпротоколи за ст. 195 КУпАП та відкрито кримінальне провадження за ст. 263 Кримінального кодексу України (за фактом носіння кастету), вирішується питання щодо відкриття провадження по цій же статті за фактом носіння нунчак.

Усі ці громадяни, а також чоловік, у якого вилучили димову шашку, були доставлені до Приморського відділу поліції в м. Одесі, де їх було опитано та відпущено (крім чоловіка з нунчаками).

До Київського відділу поліції було доставлено 29 осіб, які зібрались біля стадіону «Спартак» та викликали підозру у працівників поліції. Після опитування їх також було відпущено.

Усього до відділів поліції доставлялися 40 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ