Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Одесі підозрюють чоловіка в розбещені онучки його дружини

Одеські правоохоронці затримали підозрюваного за розбещення малолітньої 7-річної дівчинки. Про це 20 липня повідомив Приморський відділ поліції в м. Одесі.

Зловмисника вдалося затримати завдяки перехожому, який став випадковим свідком інциденту. Так, на схилах біля пляжу Ланжерон одесит, який спускався до моря, помітив дівчинку, яка знаходилась без одягу, також поряд з нею був дорослий чоловік. Будучи небайдужим, свідок одразу звернувся до відділення поліції та повідомив поліцейським про побачене.

Поліція встановила всі обставини та учасників вказаної події. В ході перевірки правоохоронці з’ясували, що дитиною виявилась 7-річна дівчинка, онука дружини 34-річного зловмисника, яку він повів на прогулянку. Також з’ясовано, що останній під час прогулянки вчиняв розпусні дії щодо своєї онучки, при цьому, робив це не вперше.

По вказаному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За вчинення протиправних дій затриманому може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ