Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Одесі скоєно напад на тележурналіста

До чергової частини Київського районного відділу міліції в Одесі учора, 29 вересня о 10:40 надійшло повідомлення про те, що по вул. Фонтанська дорога, 14 підрізали чоловіка, –повідомили у ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце пригоди  встановлено, що тілесні ушкодження були завдані відеооператору телекомпанії «АТВ». Згідно діагнозу лікарів, потерпілий отримав поранення у вигляді різаної рани нижньої третини правого передпліччя з ушкодженням сухожилля.

 

При встановлені обставин події з’ясовано, що невідомі відкрито заволоділи відеокамерою потерпілого, після чого намагалися зникнути. Відеооператор здійснив спробу переслідування нападників,  внаслідок чого отримав ножове поранення.

 

За цим фактом слідчим відділом Київського районного відділу міліції м. Одеси порушено кримінальну справу за ознаками ст. 187 ч.1 (Розбій) КК України.

 

Створено слідчо-оперативну групу. Розслідування перебуває на контролі МВС України та начальника ГУМВС в Одеській області.

 

Міліція звертається до громадян, всі хто може надати слідству будь-яку інформацію стосовно цього інциденту  та посприяти слідству, прохання звертатися за телефонами 766-89-98, 766-90-34 або 02 (анонімність гарантується).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ