Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Одесі відкрилася Громадська приймальня Голови СБУ

У приміщенні Одеського Управління спецслужби Василь Грицак презентував Громадську приймальню Голови СБ України. Через приймальню громадяни зможуть залишати звернення, які безпосередньо надходитимуть до Голови СБ України, передає прес-служба СБУ.

Василь Грицак зазначив: «Служба використовує будь-яку можливість для налагодження діалогу та зворотного зв’язку з громадськістю». Він наголосив, що СБУ прагне бути прозорою, відкритою та зрозумілою для українських громадян.

Вибір Одеси як міста відкриття Громадської приймальні продиктований складністю суспільно-політичної ситуації в регіоні. Служба безпеки України розраховує отримати від небайдужих громадян інформацію про факти корупції, контрабанди, земельних оборудок. Вкрай важливими для керівництва Служби будуть відомості щодо активності російських агентурних мереж, які за завданням кураторів проводять роботу з дестабілізації ситуації в області та пропагують створення чергової фейкової «народної республіки».

Ефективна протидія цим проявам та попередження терористичних актів знаходяться для СБУ на першому місці. Василь Грицак запевнив, що в одеському Управлінні працює професійний та чесний колектив, але, як свідчить практика, багато громадян хочуть напряму донести інформацію до керівництва Служби.

«З сьогоднішнього дня така можливість їм забезпечена», – підкреслив Голова СБУ. «Упевнений, що в південному регіоні України багато громадян, які хочуть і можуть нам допомогти. І я покладаю великі очікування саме на звернення до цієї приймальні», – підсумував він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ