Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Одесі викрили підпільний цех, в якому шили «Adidas», «Nike» та «Columbia»

В рамках операції «Кордон-2015» співробітниками Одеського прикордонного загону Державної прикордонної служби України спільно з представниками Головного управління Державної фіскальної служби України в Одеській області проведено відпрацювання оперативної інформації щодо виявлення незаконних мігрантів та функціонування фабрики з виготовлення контрафактної продукції, повідомили у Держприкордонслужбі.

Так, учора в ході проведених спільних оперативних заходів в підвальному приміщенні одного з кафе в центі міста Одеса, прикордонники виявили цех з виготовлення одягу брендових марок «Adidas», «Nike» та «Columbia». У результаті перевірки спільна група виявила та вилучила 20 станків для пошиття одягу, 40 тюків з тканиною та готового одягу, а також документи та грошові кошти. Попередня сума оцінки обладнання та контрафактної продукції склала понад 500 тисяч гривень.

Також під час обшуку в приміщенні виявили 32 вихідці з В’єтнаму, які  перебували на території України незаконно. Відносно даних осіб Державною міграційною службою України складено протоколи за ч.1 ст. 203 КУпАП, щодо інших 18 – триває перевірка.

Наразі продовжуються слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ