Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Одесі затримали мігрантів, які незаконно шили брендовий одяг

Нацполіція
Нацполіція
Нацполіція
Нацполіція
Нацполіція
Нацполіція
1/3
Поліція затримала організатора незаконного переправлення мігрантів через державний кордон України до країн Європейського Союзу. Крім того, правоохоронці виявили групу іноземців, які перебували на території України з порушенням чинного законодавства. Про це повідомили у Департаменті комунікації Національної поліції України.

Правоохоронці затримали 47-річного громадянина іншої держави. Чоловік організував і здійснював незаконне переправлення іноземних осіб через державний кордон України до країн Європейського Союзу. 

Крім того, оперативники виявлени групу іноземців, які перебувають на території України з порушенням чинного законодавства.

В ході проведення санкціонованих обшуків вилучено речові докази: кошти, які правопорушник отримав за сприяння незаконної організації та подальшого переправлення через державний кордон, мобільні телефони.

Також під час проведення санкціонованого обшуку в одному з орендованих приміщень фігуранта було виявлено незаконний цех з пошиву брендового одягу.

Відтак, щодо даного громадянина  відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.332 Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі від 7 до 12 років.

Слідчі дії тривають. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу відносно  фігуранта. Встановлюються повне коло осіб причетних до кримінального правопорушення та інші обставини по справі.   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ