Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Одесі затримали осіб, які напали на гвардійця та його товариша

1/3
У четвер, 28 вересня, в Одесі Національна поліція України затримала трьох жителів міста, які поранили військовослужбовця Національної гвардії та його товариша, - Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Троє мешканців Одеси біля одного з магазинів серед ночі напали на військовослужбовця Національної гвардії України та його друга. В результаті конфлікту потерпілі отримали чисельні ножові поранення. Оперативники внутрішньої безпеки НПУ та Малинівського відділу одеської поліції встановили і затримали зловмисників уже вранці.

Ними виявились мешканці Одеси віком від 15 до 22 років. Старший з них на час скоєння нападу перебував під слідством за вчинення шахрайських дій та незаконне зберігання зброї.

Працівники поліції встановили і обставини самої події. 22-річні військовослужбовець НГУ (родом з Одеси, де перебував у  відпустці) та його знайомий разом з двома дівчатами розмовляли неподалік одного з цілодобових магазинів міста. Якоїсь миті до дівчат почали чіплятися троє невідомих осіб. Гвардієць з другом заступилися за дівчат. У відповідь незнайомці накинулись на хлопців, завдаючи при цьому ударів, як попередньо встановлено – ножем.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ