Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Одесі затримали п'ятьох чоловіків, які скоїли серію розбійних нападів на іноземців

Працівники Управління карного розшуку ГУНП в Одеській області, спільно з бійцями батальйону поліції особливого призначення, затримали п'ятьох одеситів віком від 23 до 30 років, які вчинили серію розбійних нападів на іноземців. Відмінною особливістю злочинної діяльності зловмисників було те, що в якості своїх жертв вони обирали виключно громадян однієї з азіатських країн.

Як інформує відділ комунікації ГУНП у Одеській області, чоловіки пересуваючись на автомобілі по вул. Магістральній,  скоїли напад на 30-річну жінку-іноземку. Вони заштовхали постраждалу  в автомобіль і намагалися заволодіти її майном, одночасно тікаючи з місця події. Однак довести свій злочинний умисел до кінця нападникам завадили правоохоронці, які затримали зловмисників.

В ході перевірки затримані також зізналися у скоєнні розбійного нападу на 48-річного громадянина тієї ж держави. Встановлено, що у чоловіка вони відібрали мобільні телефони, грошові кошти та документи.

За даними фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

На теперішній час поліцейськими вже встановлені факти, що вказують на можливу їх причетність ще до п'яти розбоїв.

Так, за наявними у правоохоронців даними, в с. Прилиманське Овідопольського району правопорушники скоїли два злочини, де відкрито заволоділи грошовими коштами в сумі 15 700 гривень і 3 800 доларів США, мобільним телефоном та документами 48-річного чоловіка, а також золотими виробами та грошима в розмірі 400 доларів США та 16 тисяч гривень 41-річної жінки.

Крім того, зазначені зловмисники пограбували 43-річного іноземця в Одесі. В даному випадку вони заволоділи мобільним телефоном, золотими виробами та грошима потерпілого.

Розслідування тривають. Перевіряється інформація про причетність інших осіб до даних злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ