Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Одесі знищили бюст маршала Жукова

У ніч на 24 серпня в Одесі невідомі демонтували і розбили бюст радянського воєначальника, чотири рази Героя Радянського Союзу Георгія Жукова.

Про це повідомила газета «Факты».

«Минулої ночі в Таїровське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в Київському районі Одеси, на перехресті проспектів Маршала Жукова і Академіка Глушка невідомі особи пошкодили пам'ятник маршалу Жукову, - повідомили в регіональному главку Нацполіціі. - На місце події виїхала слідчо-оперативна група. За свідченнями очевидців події встановлено, що невідомі повалили з півтораметрового гранітного постаменту пам'ятник у вигляді бюста Маршала Жукова, завантажили його в автомобіль і зникли в невідомому напрямку».

 За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Інформацію про це також розмістив на своїй сторінці в Fecebook Гліб Громов.

«Тут невідомі патріоти повідомляють, що маршал Жуков вирішив привітати одеситів з Днем Незалежності і вчинив акт самогубства. Очевидці кажуть, що переможний маршал підняв з моста в центрі Одеси. Але і цього було мало. Акт самогубства завершили невідомі карателі, які привітали товариша Жукова з Днем Незалежності кувалдою. Ось так. Був маршал, а зараз немає. Зі святом Незалежності всіх!», - написав Громов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ