Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

В окупантів закінчилися люди і гроші, - розвідка

У зв’язку з обмеженням фінансової підтримки РФ, затримується виплата грошового забезпечення військовослужбовцям з’єднань та частин 2 АК (ЛУГАНСЬК) ЗС РФ, що призводить до зростання невдоволення серед особового складу та зниження рівня морально-психологічного стану, особливо у підрозділах, що перебувають на передових позиціях. Останні виплати військовослужбовцям були здійснені на початку січня ц.р. у розмірі 50% від суми щомісячного грошового забезпечення. Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Серед військовослужбовців, насамперед командного складу російських окупаційних військ, відмічається різке зростання бажаючих звільнитись, що пов’язано з вбивством 4 лютого ц.р. заступника командувача 2 АК ЗС РФ полковника О.Анащенко та 8 лютого ц.р. командира батальйону “Сомалі” М.Толстих (Гіві), на поховання якого, за ініціативою командування 1 та 2 АК, у підпорядкованих частинах та з’єднаннях у примусовому порядку проводиться збір коштів.

У зв’язку з неукомплектованістю особовим складом, командування 2 АК ЗС РФ примушує командирів підпорядкованих з’єднань і частин приймати на військову службу жінок. Станом на початок лютого ц.р. в окремих підрозділах 6 окремого мотострілецького полку 2 АК ЗС РФ чисельність жінок-військовослужбовців становить до 30 осіб. Невдоволені якістю такого поповнення командири підрозділів вимагають від командування обмежити призов жінок на військову службу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ