Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В полі біля Львова виявили тіло невідомої жінки

23 квітня в Пустомитівське відділення поліції від випадкового перехожого надійшло повідомлення про виявлення тіла жінки без ознак життя в полі поблизу автозаправки, що знаходиться неподалік села Сокільники. Правоохоронці закликають допомогти встановити особу жінки, яка померла близько двох тижнів тому, повідомив ресурс Варта1.

На місці події вирушила слідчо-оперативна група. Правоохоронці виявили тіло жінки вік якої приблизно 30-35 років, без видимих ознак насильницької смерті. При собі жінка не мала жодних документів та телефону.

Особливі прекмети: жінка, ростом 165 см, була одягнена в спортивні штани чорного кольору, кофту сірого кольору, олімпійку червоного кольору, резинові тапочки синього кольору. Документів та мобільного телефону при огляді не виявлено.

Попередньо встановлено, що смерть жінка могла настати внаслідок переохолодження.

Правоохоронці встановлюють обставини події.  За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років.

Якщо хтось  володіє будь-якою інформацією про померлу жінку, зверніться у найближчий відділ поліції або зателефонуйте на оперативний номер 102.

Варта1

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ