Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В поліції розповіли деталі пограбування ювелірного магазину

У Львові сьогодні, 22 березня, близько 13.00 пограбували ювелірний магазин на вул. Городоцька, 39 неподалік церкви св. Анни. Під час пограбування було поранено 41-річного охоронця ювелірного магазину. Зараз він перебуває у лікарні і його життю нічого не загрожує. Про це в коментарі Гал-інфо розповіла речниця ГУ НП у Львівській області Світлана Добровольська.

За її словами, поліція дізналася про інцидент від лікарів, які повідомили, що до них привезли людину з вогнепальним пораненням.

Вона зазначила, що поліція почала з’ясовувати інформацію. Чоловік отримав поранення під час розбійного нападу на ювелірний магазин.

Як зазначила Світлана Добровольська, напад вчинили двоє невідомих чоловіків.

«Вони зайшли у магазин. Мали закриті обличчя. Під час нападу було поранено правоохоронця. Зараз перевіряємо з якої саме зброї його було поранено. Зловмисники розбили вітрину із ювелірними прикрасами (золото). Наразі сума збитків встановлюється. Проводяться всі необхідні заходи по затриманню зловмисників», - сказала Світлана Добровольська.

Вона наголосила, що інші працівники магазину не постраждали.

Поліція просить усіх, хто має будь-яку інформацію про цей інцидент, обставин вчинення злочину чи про зловмисників повідомити за номером 102, або ж звернутися до найближчого відділку поліції.

Наразі поліція не розголошує деталі. Також вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ