Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В понеділок стартує вступна компанія у ВНЗ: нововведення

В понеділок, 11 липня, стартує вступна компанія у вищі навчальні заклади України. Цього року вперше усі абітурієнти подаватимуть документи через Інтернет.
Фото - glavcom.ua.

Відтак, абітурієнти, які мають атестат про повну загальну середню освіту та сертифікат ЗНО 2016 року і бажають вступити на денну форму навчання за ступенями молодший бакалавр, бакалавр (магістр і спеціаліст медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) подаватимуть заяви через Інтернет.

Кожен абітурієнт в 2016 році зможе подати 15 заяв на 5 різних спеціальностей у будь-який університет за власним вибором.

Реєстрація вступників відбуватиметься на сайті: http://ez.osvitavsim.org.ua/. Це посилання стане активним з 11 липня – саме тоді можна буде зареєструватись та почати подачу документів.

Варто зазначити, що правильність та достовірність введених під час реєстрації даних є одним з визначальних факторів для успішного подання заяви про вступ. Наприклад, середній бал атестата про повну загальну середню освіту вступник має вводити вручну, а також завантажити скан-копію додатку до атестату. У випадку, якщо навчальний заклад при перевірці виявить помилкові дані про середній бал атестата, він має право відмовити абітурієнту в участі у конкурсному відборі.

Опубліковано консолідований рейтинг ВНЗ України - 2016

Подача документів для участі в конкурсі на вступ до вищих навчальних закладах України здійснюватиметься з 11 липня.

Покрокову інструкцію по роботі з системою електронної подачі заяв у ВНЗ в 2016 році можна знайти за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ