Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В поштовому відправленні виявили арсенал холодної зброї

Учора, 3 січня, працівники Львівської митниці ДФС передали в правоохоронні органи 21 ніж – їх було виявлено під час митного контролю, повідомили в ГУ ДФС у Львівській області.

Через митний пост «Львів-поштовий» Львівської митниці ДФС транзитом до Латвії надійшла посилка зі США. Відправником значився громадянин, що живе або перебуває у Нью-Йорку, а отримувачем – особа, яка мешкає або перебуває в м. Ризі. Під час митного контролю цього міжнародного поштового відправлення, за допомогою ренген-системи «Рапіскан», було виявлено 21 ніж у піхвах. Згідно з маркуванням вони виготовлені в США, Італії, Німеччині, Японії, Франції. Згідно з вимогами Всесвітньої поштової конвенції такі предмети заборонені до пересилання у міжнародних поштових відправленнях. Ножі вилучили та скерували для дослідження в експертну установу з метою з’ясування належності їх до холодної зброї.

За результатами експертного дослідження всі ножі визнані холодною зброєю колючо-різальної дії. Зброю, а також повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочину, скеровано в правоохоронні органи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ