Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В прикордонній зоні затримали браконьєрів

Чотирьох громадян України, які здійснювали незаконне полювання, затримали учора, 7 листопада, на світанку на Закарпатті, повідомили в Державній прикордонній службі України.

Невідомих, які вночі з’явились у прикордонні, прикордонники помітили за допомогою тепловізійного комплексу. Організувавши взаємодію, оперативні підрозділи Держприкордонслужби невдовзі на цьому напрямку виявили рух транспортного засобу, який здійснював освітлення та було чутно звуки пострілів.

В ході переслідування було організовано взаємодію з сусідніми підрозділами та Національною поліцією – доведено обставини, що склалися, номер транспортного засобу та можливий напрямок подальшого руху з метою його зупинки. Автомобіль «Фольксваген» з утікачами правоохоронці затримали за 7 км від лінії кордону в с. Чепа Виноградівського району Закарпатської області. В ньому було 4 громадян України. Також згодом було виявлено мисливську рушницю та пакунок з тушками вбитих зайців, які правопорушники під час втечі викинули на ходу.

Затриманих громадян, транспортний засіб, рушницю та тушки звірів передано представникам поліції

До Виноградівського відділу поліції в Закарпатській області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 248 КК України «Незаконне полювання».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ