Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Пустомитах зловмисники двічі відключали від світла виборчу дільницю

ВАТ „Львівобленерго” забезпечило надійне електропостачання виборчих дільниць під час проведення виборів 31 жовтня 2010 року. Проте мало місце несанкціоноване втручання сторонніх осіб у електромережі повідомила, прес-служба Товариства.

Так, сторонні особи в місті Пустомити двічі зламували замок у трансформаторній підстанції № 221 і відключали електропостачання виборчої дільниці №17.

Внаслідок цих дій виборча дільниця була знеструмлена 31 жовтня з 22 год. 45 хв. до 22 год. 55 хв. та 01 листопада з 03 год. 57 хв. до 04 год. 07 хв.

Працівниками ВАТ „Львівобленерго” було оперативно відновлено електропостачання дільниці.

Про цей випадок Товариство повідомило правоохоронні органи.

Крім цього, ще в одній із виборчих дільниць Пустомитівського району в с. Вовків була зафіксована перерва в електропостачанні з 22 год. 32 хв. 31 жовтня до 00 год. 04 хв. 01 листопада. у зв’язку із пошкодженням запобіжника внутрішньобудинкової електромережі, балансоутримувачем якої є власник будівлі.

ВАТ „Львівобленерго” організувало роботу по забезпеченню надійного електропостачання виборчих дільниць: проведено додаткові огляди та ремонти електрообладнання; тренування оперативного персоналу; організовано цілодобове чергування оперативного та ремонтного персоналу.

Крім цього, була задіяна оперативна система передачі інформації про аварійні вимкнення виборчих дільниць в Центральну диспетчерську службу Товариства, оперативні диспетчерські служби, відповідальним черговим ВАТ „Львівобленерго” та районним держадміністраціям.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ