Notice: Undefined index: volyn in /home/galinfo/web/galinfo.com.ua/public_html/lib/custom/mo_news_func.php on line 97
Новини України: У рік УПА ветерану газету: акція
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Волинь

У рік УПА ветерану газету: акція

З нагоди 75-ліття заснування Української Повстанської Армії Організація Українських Націоналістів ініціює благодійну акцію «Передплати ветерану «Шлях Перемоги».

Зважаючи на матеріальну скруту, більшість ветеранів національно-визвольного руху не мають змоги отримувати видання, яке підтримувало їх ідейно в часи боротьби та за Українську незалежність, в часи поневірянь у більшовицьких тюрмах та засланні, а сьогодні інформує про події в Україні та за кордоном, оприлюднює невідомі сторінки національно-визвольних змагань, публікує аналітичні матеріали, друкує спогади, знайомить з новинами.

До редакції надходить багато звернень від учасників визвольної боротьби, репресованих, ветеранських товариств, бібліотек з різних куточків України з проханнями знайти можливість передплатити для них улюблений часопис. Редакція в міру можливостей старається задовольнити їхні прохання, проте нажаль наші власні можливості вкрай обмежені, адже не існує нагальну необхідність забезпечити потреби читачів у прифронтовій зоні, серед сучасних захисників України.

ОУН звертається до всіх українців із проханням підтримати ініціативу і долучитися до організації передплати часопису «Шлях Перемоги» для ветеранів визвольних змагань, зокрема учасників боротьби ОУН і УПА.

Передплатний індекс «Шляху Перемоги» в Україні 30504.

Додаткова інформація та полагодження технічних питань vorog1970@gmail.com
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ