Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В селі Домажир на Львівщині збудують ведмежий притулок

Сьогодні, 19 травня, на території біосферного резервату Розточчя, поблизу с.Домажир Яворівського району, відбулася урочиста церемонія закладення першого каменю у будівництво притулку для ведмедів. Про це повідомили в департаменті екології та природних ресурсів Львівської ОДА.

Урочиста церемонія відбулася за участі засновника та президента Організації «Чотири Лапи» Гельмута Дунглера, заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Ірини Гримак, директора департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Руслана Гречаника, представників департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, Державної екологічної інспекції у Львівській області, виконавчої влади Яворівщини, органів місцевого самоврядування, природоохоронних, науково-дослідних установ Львівщини, громадськості та ЗМІ.

Нагадаємо, що будівництво ведмежого притулку фінансується благодійною організацією «Чотири Лапи» (FOUR PAWS) і буде тривати до 2018 року. Притулок площею 20 га зможе прийняти до 20 ведмедів, що будуть жити в умовах, наближених до дикої природи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ