Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В серпні проспект Свободи ремонтуватимуть після фан-зони

Ремонт на території, де була офіційна фан-зона Львова, розпочнеться вже в серпні. Ці роботи фінансуватимуться за кошти УЄФА. Наразі працює комісія і незабаром буде оголошено тендер з визначення підрядника. Як зазначив мер Львова, йдеться не лише про відновлення газонів, а й про продовження реконструкції пр. Свободи, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Ще комісія роботу не представила. Але ми домовились, що в серпні розпочинаємо ці роботи, щоб оперативно їх закінчити. Мова йде не лише про відновлення газону, йдеться і про продовження реконструкції пр. Свободи. Хочемо до кінця його зробити, щоб він став окрасою нашого міста. Є ще тендерні процедури», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як уточнив директор департаменту «Євро 2012» Олег Засадний тендер щодо визначення підрядника ще не проводився. Оголосити тендер планують найближчим часом.

Нагадаємо, комісія проводить роботу відповідно до наказу директора департаменту та має надати оцінку території щодо пошкоджень, завданих проведенням монтажних робіт та перебуванням великої кількості вболівальників та гостей міста протягом червня.

Відтак, до складу комісії входять представники НУ «Львівська політехніка», управління капітального будівництва ЛМР, Галицької РДА м. Львова, ЛКП «Агенція з підготовки м. Львова до ЧЄ з футболу 2012», департаменту «ЄВРО 2012» та Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ