Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Шегинях затримали турка який вдавав болгарина

Вчора, 30 травня, в пункті пропуску «Шегині», що на кордоні з Польщею, прикордонники попередили незаконний перетин кордону громадянином Туреччини з підробленим паспортним документом, повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Під час прикордонного контролю на вихід з України на пішому переході увагу інспектора прикордонної служби привернув паспорт одного з подорожуючих. Чоловік подав на контроль паспорт Болгарії, однак сам документ викликав у прикордонника сумніви щодо його справжності. Ряд ознак свідчили про можливу підробку документа, тому прикордонники ініціювали його комісійну поглиблену перевірку. За результатом зазначених заходів було встановлено що документ повністю підроблений, а сам подорожуючий, зрозумівши що його наміри викрито, зізнався що є громадянином Туреччини та показав справжні документи. Правоохоронці з’ясували, що зазначений чоловік, 1997 року народження, легально прибув літаком до України, підроблений документ придбав і отримав через знайомого з-за кордону, а в Європу прямував в пошуках роботи.

За спробу незаконного перетинання державного кордону України чоловіка затримали, рішення по справі прийматиме суд. Окрім цього прикордонники проінформували працівників Нацполіції України про виявлення ознак кримінального правопорушення за статтею 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ