Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В США помер екс-глава "Газпром-медіа"

У Вашингтоні (США) помер колишній глава "Газпром-медіа-Холдинг" та особистий радник президента РФ Володимира Путіна Михайло Лесин. Про це повідомляє РІА Новости з посиланням на родичів Лесина.

За даними ЗМІ, причиною смерті став серцевий напад.

Як повідомляє телеканал ABC, тіло російського бізнесмена було виявлено ще вранці у четвер в номері люкс на дев'ятому поверсі готелю Dupont Circle Hotel в центральному районі Вашингтона Дюпон Серкл.

Результати проведеного в п'ятницю розтину тіла Лесина стануть відомі через кілька днів,

Повідомляється також, что правоохоронні органи США розслідують смерть росіянина, який помер в американській столиці. Російська дипмісія підтвердила, що померлий - Михайло Лесин.

На даному етапі прокуратура до справи не підключалася, оскільки немає даних про злий намір, уточнили в поліції.

Лесину було 57 років. З 1999 по 2004 роки Лесин займав поаду міністра РФ у справах друку, телерадіомовлення і засобів масових комунікацій. До цього був заступником голови ВГТРК і керівником президента РФ з питань зв'язків з громадськістю. Відомо,  що він був однією з ключових фігур у питаннях контролю інформаційного простору Росії.

У 2004 році Лесин офіційно залишив посаду міністра і став особистим радником Путіна. З 1 жовтня 2013 до січня 2015 року очолив ВАТ "Газпром-Медіа Холдинг". 

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ