Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Стрийському районі незаконно вивозять гравій

У селі Ходовичі з русла річки Стрий, прикриваючись руслорегулювальними роботами, незаконно вивозять гравій. Про це 16 серпня повідомив заступник голови постійної комісії з питань земельних відносин, екології, сільського господарства, промисловості, транспорту і доріг, очільник Стрийської районної організації ВО "Свобода" Мар'ян Берездецький. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Свободівець зауважив, що кілька днів тому екологи спільно із журналістами зафіксували техніку та людей, які незаконно вивозили гравій."Люди представилися працівниками Стрийського гравійного дробильно-сортувального заводу, однак проводили видобуток не з Піщано-Ходовицького родовища, де мають ліцензію, а просто брали гравій з русла річки", - зазначив Мар'ян Берездецький.

Жителі навколишніх сіл, за словами свободівця, стурбовані такою незаконною діяльністю, оскільки це може призвести до екологічної катастрофи.

Мар'ян Берездецький зауважив, що 5 серпня 2016 року була створена комісія з метою перевірити правомірність діяльности Стрийського гравійного дробильно-сортувального заводу.

Нагадаємо, що 18 травня 2016 року під час засідання члени постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради підтримали пропозицію уповноваженого фракції ВО "Свобода" Олега Панькевича створити тимчасову контрольну комісію з перевірки інформації щодо незаконного вивозу піщаної суміші з русел річок Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ