Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В суботу та неділю у Львові перекриють рух транспорту по пр. Чорновола на ділянці від вул. Під Дубом – заміна тепломережі

ЛМКП «Львівтеплоенерго» розпочинає роботи з під’єднання трьох житлових будинків і приміщення санепідемстанції Шевченківського району до нової модульної, транспортабельної котельні на пр. Чорновола, 2. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За словами заступника директора ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимира Штейбарта, під’єднання будинків до модульної котельні дозволить ліквідувати підвальну котельню на вул. Під Дубом, 4. Адже, як неодноразово говорилося, підвальні котельні, зазвичай, не відповідають правилам безпечної експлуатації. У зв’язку з цим було передбачено приєднувати споживачів підвальних котелень до існуючих тепломереж, де можливо побудувати нові котельні.

Завтра, 14 листопада, ремонтні бригади ЛМКП «Львівтеплоенерго» прокладатимуть теплову мережу по пр. Чорновола. Роботи триватимуть з 9.00 з суботи до 6.00 ранку неділі, 15 жовтня. У зв’язку з цим, рух транспорту по пр. Чорновола на ділянці від вул. Під Дубом, 2 до буд. №41 буде перекрито: з 9.00 до 19.00 непарна сторона, а з 19.00 до 6.00 неділі - парна сторона вулиці. У місцях проведення робіт будуть встановлені відповідні дорожні знаки та щити загородження.

Нагадаємо, що в січні цього року, запрацювала модульна, транспортабельна котельня на пр. Чорновола, 2 (Шевченківський район теплових мереж), потужністю 1890 кВт. Котельня працює в автоматичному режимі, що не вимагає постійної присутності персоналу, та оснащена всіма необхідними пристроями безпеки.

Монтаж котельні тривав кілька місяців. На ній встановлено котли типу Viessmann.

Запуск котельні дозволив ліквідувати 2 відомчі підвальні котельні, які обслуговували школи №53 та №87 на вул. Замарстинівська та пр. Чорновола. Спочатку нова котельня подавала теплоносій лише до цих шкіл. Однак, було заплановано під єднати до неї ще 4 будинки Шевченківського району.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ