Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В Синютки буде новий заступник?

Як повідомили Гал-інфо джерело у Львівській ОДА, сьогодні 2 березня, зранку всі департаменти ОДА були майже в екстреному порядку зібрані на організаційну нараду.

На нараді розглядалося питання про співпрацю департаментів у питаннях інвестиційної політики.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка проінформував директорів департаментів про створення нової структури, котра займатиметься інвестиційною діяльністю всіх напрямків і якою буде керувати начальник управління інвестиційної політики Роман Матис. Мінімум один працівник кожного департаменту буде підпорядковуватися безпосередньо Матису, а директори департаментів особисто будуть звітувати на щотижневих нарадах по інвестиціях.

Джерело інформації розцінює цю подію, як фактичне введення посади ще одного, поки що неофіційного заступника голови Львівської ОДА, який буде курирувати найцікавішу ділянку роботи.

Також з'явилася інформація про переїзд Романа Матиса на другий поверх адміністрації.

В той же час Роман Матис в коментарі Гал-інфо заявив, що наради щодо інвестиційних питань відбуваються практично щотижня і ведеться постійна діяльність з приводу інвестицій на всіх напрямках. Очевидно, що як начальник управління інвестиційної політики він керує цими питаннями. А от щодо структурних змін, то він не має такої інформації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ