Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

В театрі ім. Марії Заньковецької покажуть унікальну виставу про жінок

У Львові в театр ім. Марії Заньковецької 6 вересня відбудеться відкриття 99-го театрального сезону. Сезон обіцяють відкрити виставою "Сватання на Гончарівці", окрім того на глядачів чекає вистава "Жіночий дім". Про це сьогодні, 2 вересня, на прес-конференції повідомив Федір Стригун, художній керівник театру, інформує кореспондент Гал-інфо.
Гал-інфо

"Новий сезон відкриваємо 6 вересня виставою "Сватання на Гончарівці". Ця вистава в репертуарі вже є понад 6 років", - розповів Федір Стригун.

За його словами, новий театральний сезон є унікальний, адже такої позначки в Україні не перетнув ще жоден театр.  Глядачі побачать як класичні українські п’єси, так і сучасні.

"Прем'єрою буде вистава про жінок і для жінок під назвою "Жіночий дім", режисером якої є Алла Бабенко. Тут розповідають про історію 8 жінок, про їхні переживання, любов, розчарування", - зазначив  художній керівник театру.

Також Федір Стригун додав, що на постановку доброї і якісної вистави потрібно витратити близько 200 тис. грн, а це дуже складно.

Репертуар можна переглянути за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ