Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

В Трускавці відбувся ЧУ з морських багатоборств та акватлону

27 -28 жовтня у Трускавці на Львівщині відбувся чемпіонат України з морських багатоборств та акватлону (плавання, біг) серед юнаків та дівчат молодшої вікової групи (10-13 років), повідомили в управлінні фізичної культури і спорту Львівської ОДА.

Паралельно з чемпіонатом України відбулися Всеукраїнські змагання «Золота Осінь» з цього ж виду спорту серед юнаків та дівчат старшої (16-18 років) і середньої (13-15 років) вікових груп та першість Львівської області серед дітей 2008-2009 рр. народження.

У змаганнях взяли участь збірні команди з м. Києва, Львівської, Київської, Івано-Франківської, Тернопільської, Чернівецької, Черкаської, Херсонської, Чернігівської, Одеської та Дніпровської областей України.

Організаторами чемпіонату України та Всеукраїнських змагань «Золота Осінь» з морських багатоборств та акватлону виступили Міністерство молоді і спорту України, Федерація морських багатоборств і акватлону України, управління фізичної культури і спорту Львівської обласної державної адміністрації та Трускавецький дитячо-юнацький спортивний клуб «Спортовець».

Безпосереднім проведенням спортивних заходів займалась федерація морських багатоборств та акватлону Львівщини (голова правління Андрій Жгута).

На урочистому відкритті учасників змагань вітали Трускавецький міський голова Андрій Кульчинський та директор ДЮСК «Спортовець» Любомир Мацькович.

В перший змагальний день у плавальному басейні Трускавецького ДЮСК «Спортовець» відбулися змагання з плавання на дистанціях 50, 100 та 200 метрів; в другий день поблизу місцевого майдану Незалежності у міському парку відпочинку спортсмени змагалися з бігу на дистанціях 200, 400 та 800 метрів.

Збірну Львівської області в чемпіонаті України з морських багатоборств та акватлону (плавання, біг) представляли вихованці відділення плавання Трускавецького ДЮСК «Спортовець».

У командному заліку серед юнаків трускавчани вибороли друге місце та срібні медалі (Кулинич Микола, Вітебський Артур, Фендик Володимир ), уступивши першість ровесникам з Тернопільської області. На третьому місці юнаки з Черкаської області.

Серед дівчат бронзовими призерами чемпіонату України стали трускавецькі «спортовці» Пахолок Олена, Олексин Катерина, Міцьо Наталя. Перше і друге місце у активі дівчат з Тернопільської та Черкаської областей.

Всеукраїнські змагання «Золота Осінь» проводилися в особистому заліку й тут трускавчани також вибороли призові місця - Маброук Алладін – ІІ місце (студент І курсу Дрогобицького механіко-технологічного коледжу) та Манюк Олена ІІІ місце (СЗШ №3, 9 клас). У відкритій першості Львівської області  вихованець ДЮСК «Спортовець» Допілка Сергій посів ІІІ місце серед учнів 2008 – 2009 р.н.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ