Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Uber тепер можна додавати додаткові зупинки на маршруті

Онлайн-сервіс виклику таксі Uber запустив можливість додавати додаткові зупинки на маршруті пересування, - Економічна правда.

При цьому під час однієї поїздки можна зробити до трьох зупинок (основна плюс дві додаткові), а їх порядок можна змінити навіть під час поїздки.

"Заїхати за кимось або підвезти знайомого? Вручити квіти або забрати кота? З Uber легко встигнути більше! Просто додайте зупинку по маршруту поїздки"- відзначили в Uber.

Для того, щоб вказати додаткові пункти призначення, треба відкрити мобільний додаток Uber, натиснути на значок "+" поруч з пунктом призначення і додати необхідні зупинки. Їх можна додавати, змінювати або видаляти на екрані поїздки в додатку - при цьому вартість поїздки змінюється в міру додавання або видалення зупинок з урахуванням тарифів за часом і відстанню, які вказуються в додатку (також можуть застосовуватися додаткові податки, збори та коригування).

У додатку також можна порівну розділити вартість всієї поїздки з друзями, які їдуть з вами, але ця можливість не діє для окремих ділянок між зупинками.

Економічна правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ