Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В Україні через негоду обмежено рух на дорогах

На дорогах державного, регіонального значення заторів не зафіксовано. Звернень громадян, які отримали обмороження в заторах, не зафіксовано. Для забезпечення проїзду та розчистки автодоріг на території України залучено 2 тис. 13 од. тех. та 2 тис. 546 чол., з яких від Укравтодору залучено 2 тис. од. техніки та 2 тис. 500 чол., від ДСНС - 13 од. тех. та 46 чол. о/с. Підрозділами ДСНС з 4 січня вивільнено із снігових заметів 2 тис. 27 автомобілів, в яких перебувало 4 тис. 868 осіб. Про це повідомили в ДСНС України.

Обмеження:

Закарпатська область. З 08:30 12 січня тимчасово введено обмеження руху для великовагових та великогабаритних транспортних засобів на автодорозі державного значення Н-09 Мукачево-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів у межах Закарпатської області та в’їзд з Івано-Франківської до Закарпатської області;

Одеська область. З 12:00  12 січня закрито рух для транспортних засобів на автодорозі Р-71 Одеса– Іванівка– Ананьїв- Піщана- Хащувате-Колодисте-Рижовка-/М-05/ та Р-55 Одеса – Вознесенськ - Н.Буг на території Одеської області.

Діють обмеження руху для вантажних, великовагових та великогабаритних машин на автодорогах: М-13 Кіровоград — Платонове (на м. Кишинів), М-15 Одеса – Рені (на Бухарест)

З 09:00 12 січня знято обмеження та відновлено рух транспортних засобів на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-15 Одеса-Рені, крім вантажних, великовагових та великогабаритних.

Заборонено рух автомобільного транспорту на дорогах загального користування державного та місцевого значення на території 11 районів Одеської області - Арцизського, Болградського, Біляївського, Білгород-Дністровського, Кілійського, Лиманського, Ізмаїльського, Овідіопольського, Ренійського, Саратського та Татарбунарського.

За інформацією Мінінфраструктури, залізничні вокзали та аеропорти працюють у звичайному режимі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ