Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В Україні через негоду знеструмлені 44 населених пункти

Через негоду в Україні знеструмлені 44 населених пункти, повідомляють у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

«Упродовж 3 грудня проводяться ремонтні роботи щодо відновлення електропостачання в 43 населених пунктах у шести районах Львівської області та 1 населеному пункту у Черкаській області. До робіт з відновлення електропостачання залучено 31-у бригаду обленерго», – мовиться у повідомленні ДСНС.

За інформацією рятувальників, на дорогах державного та регіонального значення, а також на перевалах автомобільний рух забезпечений, заторів немає.

«До «Укравтодору» надходять поодинокі звернення водіїв про необхідність обробки протиожеледними матеріалами та розчистку проїжджої частини доріг від снігу. До розчистки доріг залучено 3 тисячі 369 людей та 2 тисячі 19 одиниць техніки», – наголошують у ДСНС.

Синоптики попередили, що 3 грудня в Україні на дорогах спостерігатиметься ожеледиця, вночі на Лівобережжі місцями сильний сніг, а у Криму та Приазов’ї сильний мокрий сніг з дощем. За даними «Укргідрометцентру», упродовж 3-4 грудня у високогiр’ї Iвано-Франкiвської та східної частини Закарпатської областей буде підвищеною лавинна небезпека.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ