Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Більше, ніж сама влада, ситуацію ніхто не розхитує, - Небоженко

Акції протесту, які відбуваються і ті. які анонсовані у Києві, є способом тиску на Україну. Про це сьогодні, 15 листопада, в коментарі Гал-інфо розповів політолог Віктор Небоженко.

За його словами, нині ми спостерігаємо тиск на Україну з боку проросійських сил, які хочуть дотягнути цю ситуацію до річниці Майдану.

Водночас політолог наголосив, що кияни розуміють, що організатори теперішніх акцій у Києві до Майдану нічого не мають.

Віктор Небоженко також наголосив, що сама українська влада не робить нічого, щоб стабілізувати напругу в суспільстві.

«На жаль, більше, аніж сама влада, ситуацію ніхто не розхитує. Однак невідомо, що вони робитимуть, коли реально почнуть виходити на вулиці ті, хто незадоволений ситуацією в країні», - сказав політолог.

Він зазначив: «Я більше боюся не хитрих інтриг прокремлівських сил, а глупоти нашої влади, яка вже кілька днів погрожує розганяти мітингувальників».

Віктор Небоженко зазначив, що організовані акції не матимуть жодного ефекту.

«На мою думку, це нічим не закінчиться, але й напруга в суспільстві не згасне. Замість того, щоб зібрати усіх газових спекулянтів і вирішити питання тарифів, влада переклала це на плечі людей. Знову політики намагаються вирішити проблеми держави за рахунок українців, а не за рахунок олігархів. Діалогу між владою і населенням немає, а проблема не зникає. В такій ситуації навіть маленький Путін може скористатися такими проблемами», - зазначив Віктор Небоженко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ