Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні почалася реєстрація на Green Card

Українці з вівторка, 3 жовтня, можуть подавати заявки для участі в американській диверсифікаційній візовій лотереї Грін-кард з метою отримання права на роботу і проживання в США на 2019 рік, - Кореспондент.

Заявки на участь у розіграші DV-2019 приймаються до 7 листопада 2017 року.

Згідно з повідомленням на сайті Посольства США, існує тільки один спосіб взяти участь у програмі ДВ.

"Ви повинні заповнити та надіслати форму DS-5501, електронну реєстраційну форму для диверсіфікаційної візи (реєстраційна форма E-DV), яка доступна тільки онлайн на сайті E-DV www.dvlottery.state.gov. Не повністю заповнена форма призведе до дискваліфікації заявки. Всі заявки одного кандидата будуть дискваліфіковані, якщо більше однієї заявки надійде на цього кандидата, незалежно від того, хто заповнював і відправляв форму", - відзначили в посольстві.

Заявки на участь у розіграші DV-2019 потрібно подати в електронному вигляді на www.dvlottery.state.gov у період з 12:00 за східним літнім часом 3 жовтня 2017 року до 12:00 за східним стандартним часом 7 листопада 2017 року.

Нагадаємо, раніше президент США Дональд Трамп представив новий законопроект, що пропонує відмовитися від електронної лотереї Green Card.

Кореспондент

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ