Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В Україні посилять заходи проти терористичних загроз

У зв’язку з терактами в Парижі президент України Петро Порошенко доручив посилити рівень захисту від терористичних загроз. Про це Порошенко заявив сьогодні, 14 листопада, перебуваючи у Кінологічному навчальному центрі Державної прикордонної служби України, що у Великих Мостах на Львівщині.

За словами президента, заходи безпеки посилені у Львові, Києві, інших містах України, а також на вокзалах, в аеропортах.

Порошенко наголосив, що саме від прикордонників залежить забезпечення для українців можливості безвізових поїздок за кордон.

«Щоб ніхто і ніколи не ставив під сумнів право українців безвізово подорожувати, робота ДПС України повинна буди бездоганною. Це особливо важливо в умовах міграційних викликів, які зараз постали перед ЄС», - наголосив він.

Порошенко зауважив, наскільки важливою є боротьба з корупцією в рядах прикордонників. «У вас має бути нульова толерантність до таких зловживань, злочинів та порушень», – сказав він.

Президент підкреслив, що нещодавня надзвичайна подія з гелікоптером, який перевозив незаконних мігрантів і впав у Словаччині, свідчить про необхідність посилення координації з іноземними прикордонниками. Глава держави також наголосив, що за корупцію мають нести відповідальність усі, незалежно від погонів, та повідомив, що на початку листопада районний суд Києва засудив на 10 років за хабарництво генерал-лейтенанта Держприкордонслужби.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ