Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні розпочався призов

Весняний призов на строкову військову службу стартував 5 травня в Україні і триватиме до 30 червня. Ці терміни визначені Указом Президента від 29 березня 2016 року.

"Визначити на 2016 рік такі строки проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу: 5 травня - 30 червня;  жовтень - листопад. Призвати на строкову військову службу придатних за станом здоров'я до військової служби громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу ", - йдеться в документі.

Президент доручив Кабінету міністрів України визначити чисельність громадян України, які підлягають призову на строкову військову службу, та обсяги видатків для проведення чергових призовів у 2016 році, а також разом з обласними та Київською міською державними адміністраціями забезпечити виконання заходів, пов'язаних із підготовкою та проведенням у 2016 році чергових призовів громадян України на строкову військову службу.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ