Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні сьогодні відзначають День сухопутних військ

В Україні сьогодні, 12 грудня, відзначається День сухопутних військ.

Свято було встановлено в Україні "... враховуючи заслуги Сухопутних військ України, як найбільш численного виду Збройних Сил України у забезпеченні обороноздатності держави..." згідно з Указом президента України від 18 жовтня 1997 р.

Президент України Петро Порошенко надіслав вітання з цієї нагоди, зазначивши, що сухопутні війська ЗСУ продовжують нарощувати бойову міць і силу.

"Цьому сприяє послідовне надходження сучасного озброєння і техніки, впровадження нових, апробованих у бойових діях елементів підготовки всіх категорій особового складу", - Порошенко.

Президент зазначив, що патріотизм, професіоналізм, стійкість, надійність і готовність до виконання найскладніших завдань на полі бою стали нормою службової діяльності військовослужбовців сухопутних військ.

"Дякую всім військовослужбовцям, працівникам і ветеранам Сухопутних військ Збройних Сил України за відданість обов'язку й Вітчизні. Переконаний, що ви й надалі будете надійно стояти на варті незалежності і територіальної цілісності України", - наголошується у привітанні.

Військовослужбовців також привітав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

112

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ