Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні зареєстровано 85 випадків «свинячого» грипу, 14 осіб померли

В Україні підтверджено 85 випадків захворювань на "свинячий" грипом, 14 осіб померли. Про це повідомив журналістам на брифінгу головний санітарний лікар Олександр Біловол, –повідомило ЛІГАБізнесІнформ

 

Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, О. Біловол зазначив, що на сьогоднішній день з початку епідемії в Україні зареєстровано 1 млн. 112 тис. 188 випадків захворювання на грип і ГРВІ. Госпіталізовано 90 тисяч 592 хворих. При цьому близько 17 тисяч чоловік виписано зі стаціонарів.

 

"На сьогоднішній день у нас в країні підтверджено 85 випадків захворювання пандемічного грипу Н1N1, 14 з них (хворих, - ред.) померли", - повідомив А. Біловол.

 

Нагадаємо, вакцина від "свинячого" грипу в Україні може бути зареєстрована на початку грудня. За словами директора ДП "Центр імуно-біологічних препаратів" Міністерства охорони здоров'я Анни Мойсеєвої, на сьогоднішній день в Україні на процедурі реєстрації знаходяться дві вакцини - канадського і російського виробників. Реєстрація вакцин буде можлива тільки після завершення процедури оцінки їх якості та безпеки.

 

ЛІГАБізнесІнформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ