Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні завтра дощ і сніг

У суботу, 27 лютого, в Україні синоптики прогнозують хмарну з проясненнями погоду, місцями мокрий сніг та дощ. У Карпатах - небезпека сходження снігових лавин. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

«27 лютого вночі в Україні, крім західних областей, вдень на Лівобережжі та в Криму опади у вигляді мокрого снігу та дощу. Вітер переважно північний, 7-12 м/с. Хмарно з проясеннями. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, на заході до 6° морозу, на півдні 1-6° тепла; вдень 3-8° тепла, у південній частині та на Закарпатті 7-12°», - йдеться у повідомленні.

У Карпатах завтра без опадів. Вітер північний з переходом на південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 3-8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла. Висота снігового покриву складає 19-24 см. На високогі'ї Івано-Франківської, Закарпатської областей та у горах Львівської області зберігається помірна (ІІ ступінь) та незначна (І ступінь) лавинна небезпека. 28 лютого у високогір'ї Закарпатської та  Івано-Франківської областей очікується підвищена лавинна небезпека (ІІІ ступінь).

У Львові без опадів. Хмарно з проясненнями. Вітер північний, з переходом на південно-східний, помірний. Температура вночі 3-5° морозу, вдень 5-7° тепла

У Дніпропетровську завтра дощ. Вітер північний, 7-12 м/с. Вночі 2-4°, вдень 6-8° тепла.

В Одесі вночі невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Вітер південно-східний з переходом на північний, помірний. Температура вночі 4-6°, вдень 7-9° тепла.

У Харкові завтра мокрий сніг з дощем, вдень дощ. Вітер південно-східний з переходом на північний 7-12 м/с. Температура вночі 1-3°, вдень 5-7°.

У столиці в суботу буде хмарно з проясненнями. Вночі мокрий сніг, вдень без опадів. Вітер переважно північний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 4-6° тепла.

Нагадаємо, максимальна температура 27 лютого у Києві була зафіксована у 2008 році - плюс 15,8°;  мінімальна - у  1928 році - мінус 22,7°.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ