Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В Ужгороді під час ЗНО замінували школу

1/3
Вчора, 5 травня, в Ужгороді під час скаладання ЗНО із української мови та літератури невідомі повідомили про замінування школи. Нічого небезпечного під час обстеження школи не знайшли. Ймовірно, в такий спосіб «пожартував» хтось зі школярів, аби зірвати тестування. Зловмисника розшукують, інформує відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Вчора близько 13.40 на тел.102 надійшло анонімне повідомлення про замінування Ужгородської ЗОШ №19. Телефонував якийсь хлопець.

 У школі саме тривало зовнішнє незалежне оцінювання, до завершення якого залишалося півгодини. Процес довелось перервати. Зі школи евакуювали близько 350 чоловік – учнів, вчителів, техперсонал.

Школу обстежили експерти-вибухотехніки, кінологи. Вибухівки у школі не знайшли. Тепер правоохоронці розшукують самого «жартівника», який, вочевидь, в такий спосіб хотів зірвати процес ЗНО. А керівництво школи вирішує, як завершити процес ЗНО.

Нагадаємо, що ст.259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) передбачає штраф до 1700 грн., арешт на строк до півроку або обмеження волі на строк до 3 років.

 

 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ