Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

В Ужгороді згоріло авто екс-голови Закарпатської облради: поліція кваліфікує подію як підпал

1/2
Вчора, 20 січня, в Ужгороді невідомі підпалили автомобіль "Mercedes-Benz GL 550" екс-голови Закарпатської обласної ради. Поліція кваліфікує цю подію як підпал. Про це Гал-інфо повідомили у відділі комунікації ГУНП в Закарпатській області.

О 19.21 по телефону 102 надійшло повідомлення про те, що по вул. Боженка в Ужгороді (неподалік від облдержадміністрації) загорівся автомобіль. На місце події виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група та рятувальники. Пожежники згасили полум'я і не дали вогню перекинутися на інший, припаркований неподалік автомобіль.

Встановлено,  що за цією адресою загорівся автомобіль "Mercedes-Benz GL 550", сірого кольору, 2008 р.в.  Машина належить голові облради попереднього скликання. Вогнем повністю знищено моторний відсік, салон та кузов машини.

Територія була обладнана засобами відеоспостереження. Поліцейські вивчають записи з камер відеонагляду. Триває розслідування.

Інформацію про подію внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу). Карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти років. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ