Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Ужороді розпочато кримінальне провадження - за фактом блокування дороги біля кордону

Ужгородська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом блокування транспортних комунікацій (ч. 1 ст. 279 КК України). Йдеться про блокування транспортних комунікацій поблизу українсько-словацького кордону шляхом влаштування перешкод, що порушило нормальну роботу транспорту. Повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області

Такі дії караються штрафом від п’ятдесяти до ста п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Прокуратурою вживаються координаційні заходи з метою встановлення об"єктивних обставин події та осіб, в діях яких вбачаються ознаки кримінального правопорушення. 

Наразі прокуратурою, спільно з працівниками нацполіції, співробітниками СБУ, митної та прикордонної служби, а також патрульної поліції, вживаються заходи спрямовані на усунення вказаного порушення законодавства.
Слідчим відділом Ужгородського ВП, із застосуванням відеозйомки проводяться огляд місця події, першочергові допити осіб, які здійснюють блокування транспортних комунікацій, а також працівників митниці ДФС та прикордонної служби України. Хід розслідування вказаного кримінального провадження перебуває на контролі прокуратури Закарпатської області.
 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ