Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

V ювілейна Міжнародна виставка «Вища освіта - 2017» стартувала

Сьогодні, 24 березня 2017 року, у Львівському палаці мистецтв відкрили V Ювілейну міжнародну виставку «Вища освіта — 2017». Це унікальна спеціалізована виставка українських та закордонних вищих навчальних закладів на теренах Західної України, повідомили організатори.

Володимир Коруд, віце-президент Львівської торгово-промислової палати привітав всіх учасників виставки і подякував за участь. Він також наголосив на тому, щоб вітчизняні виші переймали досвід у закордонних і цим же підвищували свою конкурентоспроможність.

Ольга Браницька, головний спеціаліст сектору розвитку освіти Управління освіти Департаменту гуманітарної політики ЛМР, у привітальному слові зауважила, що проведення виставки - це гарна нагода для кожного абітурієнта дізнатись про різні можливості вступу  у вітчизняні і закордонні ВНЗ.

«Інвестиції в знання приносять найбільшу віддачу», -  саме цим висловом Бенджаміна  Франкліна привітала учасників керівник виставки Наталія Тимків. Вона  побажала учасникам та відвідувачам знайти сьогодні саме ті знання, які би принесли найбільшу віддачу у майбутньому.

Після привітального слова відбулася демонстрація колекцій одягу від студентів Львівського державного коледжу легкої промисловості, а також вручення подарункових сертифікатів. Відвідувачі матимуть можливість ознайомитись з особливостями вступних компаній як вітчизняних навчальних закладів, так і закордонних вишів.

Нагадуємо, що виставку організовує Міжнародний освітній центр за підтримки Львівської Торгово-Промислової Палати, Управління освіти Львівської міської ради та Департаменту освіти та науки Львівської обласної державної адміністрації.  

Виставка працюватиме: 11.00-17.00 (п’ятниця), 10.00-16.00 (субота)

Презентують свою діяльність понад 40  українських та закордонних закладів.

Довідка.

Міжнародний освітній центр створений з метою інформування українських абітурієнтів про навчальні можливості за кордоном, розширення доступу до здобутків сучасної світової освіти. Ми прагнемо, щоб українська молодь отримала міжнародний освітній досвід, який успішно буде використаний для розбудови України.​

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ