Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Жидачеві оголосили жалобу за загиблим бійцем АТО

У зв’язку із загибеллю 13 березня в зоні проведення АТО бійця 24-ї ОМБР ЗСУ Володимира Князева родом з села Бортники, у Жидачівському районі оголошено 16 та 17 березня Днями жалоби за загиблим, повідомили в Жидачівській РДА.

Відповідне розпорядження учора, 15 березня, підписав перший заступник голови Жидачівської райдержадміністрації Василь Татарин.

На території району на знак скорботи за загиблим у Дні жалоби приспустять Державний Прапор України із траурними стрічками на адмінібудівлях органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності.

Рекомендовано органам виконавчої влади та місцевого самоврядування, підприємствам, установам та організаціям, незалежно від форм власності, утриматися у Дні жалоби від проведення розважально-концертних заходів та спортивних змагань.

Сьогодні, 16 березня, загиблого Героя зустрічатимуть у Жидачівському районі. Попередньо передбачалося, що на територію району жалобна колона прибуде вже вранці 16 березня, однак з певних технічних причин, через затримку на кілька годин в Києві, загиблого Героя на Жидачівщині зустрічатимуть вже у другій половині дня, оскільки виїзд із столиці України відбувся сьогодні, 16 березня, о 8 ранку.

Полеглого воїна зустрічатимуть на території Львівщини у Бродівському районі.  Згодом колона вирушить через Давидів, Бібрку, Нові Стрілища, Ходорів у с. Бортники. Учасники АТО Жидачівщини, волонтери, представники місцевих громад та всі небайдужі зустрічатимуть загиблого Героя в районі Бібрки, на межі Жидачівського району та в населених пунктах району.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ