Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

В зоні АТО перекинувся "Кугуар" прикордонників, один військовий загинув

В зоні АТО зміна прикордонних нарядів перекинулася на службовому автомобілі, один прикордонник загинув. Повідомили в прес-службі Державної прикордонної служби України.

Вчора в Донецькій області зміна прикордонних нарядів, що слідувала в контрольний пункт «Георгіївка» для несення служби, перекинулася на службовому автомобілі «Кугуар». Один з прикордонників загинув, ще 6 військовослужбовців отримали травми різного ступеня тяжкості.

Трагедія сталася неподалік н.п. Курахівка. Під час руху транспортний засіб злетів у кювет та перекинувся.

Наразі керівництвом прикордонного відомства призначено спеціальне службове розслідування для з’ясування всіх обставин трагедії.

На місці події загинув старший прапорщик Ігор Нешко. Інші прикордонники доставлені до Красноармійської та Селідівської лікарень з різними травмами. Усім їм надається вся необхідна допомога.

Державна прикордонна служба України висловлює слова співчуття дружині та рідним трагічно загиблого прикордонника Ігоря Нешко. Пам'ять про завжди відповідального та усміхненого військовослужбовця навіки залишиться в серцях всіх охоронців кордону, особливо товаришів по службі, з якими він пліч-о-пліч боронив рідну Батьківщину в зоні проведення АТО. В середу українського захисника перевезуть в Чернігів, де проведуть в останню путь.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ