Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

В зоні АТО загинув екс-боєць полку “Азов”

Вчора, 27 березня, під містом Горлівка Донецької області загинув 21-річний екс-боєць АЗОВу із позивним «Растішка». До полку хлопець прийшов у квітні 2015 року

Спочатку хлопець був у третій сотні, а на початку літа перевівся до другої роти і пробув там трохи більше року.

На початку серпня звільнився і пішов воювати до батальйону спеціального призначення Збройних сил України «Донбас-Україна». На момент смерті йому був 21 рік, повідомляє сайт Національний корпус Закарпаття.

Командир другої роти друг Скрипаль пригадує Растішку як сором’язливого та тихого, але в той самий час бойового хлопця, який завжди хотів змін, хотів воювати за свою землю, бо питання повернення окупованих територій стосувалось його безпосередньо – він був родом із Донецька. Тому, звісно, волів, щоб його рідне місто якомога швидше повернулось під український прапор.

Хлопець був футбольним вболівальником, вболівав за донецький Шахтар, але завжди знаходив спільну мову з тими, хто підтримував інші клуби.

У Львові відбулось прощання з Володимиром Павлівом, який загинув в АТО

Побратими згадують його як відданого своїй справі хлопця, який завжди рвався у бій. Растішка загинув як воїн, захищаючи рідну землю від російських окупантів. Поліг смертю хоробрих, назавжди залишившись в історії визвольної боротьби за Україну.

Штаб АТО: за добу загинули двоє військових

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ