Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

В зоні АТО зник офіцер Нацгвардії

В зоні проведення антитерористичної операції пропав офіцер Національної гвардії України Олександр Бойко. Згідно з непідтвердженою інформацією, полковник міг потрапити у полон до терористів ОРДЛО.

"Під час виконання бойового завдання в зоні АТО (Луганська область) внаслідок бойового зіткнення пропав безвісти офіцер Нацгвардії полковник Олександр Бойко. За непідтвердженими даними, офіцер утримується одним з терористичних підрозділів ОРДЛО", - йдеться у повідомленні прес-служби Нацгвардії.

При цьому спроби домовитися з бойовиками про обмін українського офіцера поки що не були успішними. Проте командування Нацгвардії продовжує працювати в цьому напрямку. До заходів з пошуку також залучені представники громадських організацій.

Читайте також: Страшні злочини забутої війни в Україні спливають на поверхню - The Times

Раніше повідомлялося про те, що у Генеральної прокуратури України є свідки жорстокого поводження бойовиків НЗФ з полоненими військовослужбовцями і цивільними особами. У тому числі страт, катувань і нелюдського поводження. Свідчення дали більше 900 потерпілих, які раніше перебували в полоні терористів.

Усього з початку агресії РФ проти України загинули 2696 українських військових. Майже десять тисяч українських військовослужбовців були поранені.

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ