Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вакансії у поліції відтепер систематизовані на єдиному ресурсі

Вакансії у поліції відтепер систематизовані на єдиному ресурсі, - Урядовий портал.

Всі охочі мають змогу ознайомитися з доступними вакансіями у поліцейських підрозділах, сортуючи їх за кількома параметрами. Зайти на ресурс «Система відбору кадрів», який наразі працює в тестовому режимі,  можна через сайт Національної поліції http://www.npu.gov.ua/uk/

Інформація про актуальний перелік посад та їх територіальне розміщення доступна після натискання на банер «Проводиться набір до поліції». Цей банер розташований на головній сторінці сайту Національної поліції України – одразу під головним меню.

Ресурс є дуже зручним, оскільки дозволяє ознайомитися з доступними вакансіями у поліцейських підрозділах в розрізі як окремих посад, так і за їх розміщенням у регіонах.

Водночас претендентів застерігають, що в разі порушення їхніх прав під час проведення конкурсного відбору на службу в поліцію, зокрема – вимагання неправомірної вигоди, вони можуть звернутися на «гарячу лінію» Департаменту внутрішньої безпеки за номерами телефону +38(044) 254-74-55 або +38 (044) 254-94-65 (цілодобово), а також за телефонами +38(050) 425-48-44 і +38 (050) 425-46-44 – з 9.00 до 17.00 щодня (окрім вихідних та святкових днів).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ