Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Валерій Яремченко: Димінський сказав, що буде підсилювати «Карпати»

Валерій Яремченко розповів, що президент «Карпат» Петро Димінський готовий підсилити «зелено-білу» команду.

 - Валерію Івановичу, як на вас вийшли керівники "Карпат"?

- З Петром Димінським ми контактуємо вже багато років. Ми часто зідзвонювались, консультувались і просто підтримували контакти. Президент інколи цікавився моєю думкою щодо тих чи інших фахівців і так далі. Тому не можна сказати, що на мене вийшли у певний момент з чіткою пропозицією. Мені навіть пропонували бути в "Карпатах" спортивним директором. Зрештою, надійшла пропозиція очолити команду у якості головного тренера. –

-Якими будуть ваші перші кроки на цій посаді?

- Якщо коротко, то команду слід реформовувати і збирати нових хлопців. Ви ж подивіться, команда практично розбіглася. Пішов Голодюк, Гуцуляк, Пластун та інші. Це, звісно, добре, що "Карпати" виховують хорошу молодь, яка користується популярністю в інших клубів, але треба і про себе подумати. Молодь повинна зробити собі ім"я тут, чогось досягти з "Карпатами" і тоді рухатися далі.

- Яким чином хочете підсилювати команду, якщо президент клубу вкрай неохоче виділяє на це кошти?

- Президент сказав, що хоче підсилити команду. А раз так, то працюватимемо у цьому напрямку. Найперше слід визначитись з нашою молоддю, яка вже підходить до основного складу. До неї обов’язково слід додати гравців, які мають за плечима досвід виступів на високому рівні. Зараз якраз шукаємо таких виконавців. Часу мало, бо інші клуби не втратили такої кількості футболістів. А в нас порушився сам кістяк.

Expres.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ